Posts Tagged ‘jawa barat’

Wilujeng Sumping

Localized version screenshotWordPress téh mangrupi platforma pamedal semantis pribadi anu jembar tur linuhung, anu nyimpen perhatosan kana kamonésan, kabakuan wéb, kalih kamangpaatan. WordPress miwatek haratis sakaligus mibanda ajén anu heunteu aya papadana.

Cindekna, WordPress nyaéta anu diperyogikeun anjeun nalika anjeun seja midamel padamelan ngeblog, moal ngahésékeun.

Nembé ngamimitian ngeblog? Sumangga tepangan panglawungan rojongan WordPress basa Indonésia. (more…)

Advertisements